SALE!

Wihuu!

Jeg synes selv jeg gjort et godt køb i dag, og så endda i Føtex! 3 stk. GOSH neglelak for 45 kr. Helt ærligt! det er da guld værd at kunne købe 3 stk. til mindre end 1 neglelak normalt koster.
Jeg valgte disse 3:

Den pink købte jeg fordi jeg så Pernille Rosendahl have den lækreste neon pink neglelak på i fredagens show! Og jeg er ret så overbevist om, at det er selvsamme neglelak, som jeg netop har købt. Den hedder Flamingo 🙂 


Jeg har spist brunch med to gode veninder i dag – og det er jo en skøn måde at starte sin søndag på – dog stadig med forstuvet, blå og meget øm tå! Dobbelt op på øv..
Da solen skinnede ind i lejligheden i dag, fik jeg sådan en lyst til at hoppe i min pels-poncho og et par forårs sko. Jeg går egentlig ikke ind for, at tage en masse billeder af mig selv, men må jo hellere vise mine egne outfit’s i ny og næ 🙂

Poncho: E-bay
Bukser: Vero Moda
Taske: Gucci
Tørklæde: Vero Moda


Kan i have en skøn søndag alle sammen :-)


1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE!