Busy busy bee..

Jeg er rigtig ked af mine indlæg de sidste par dage har været en smule halvhjertede – jeg har haft en stresset uge, der har bragt rigtig mange forskellige følelser. Bla. kommet tilbage på job efter 2 dages fri = meget arbejde, begravelse af en af min mors kære veninder, MANGE TIMERS SAND salg, veninde hygge, over arbejde i Nybolig, oprydning i walk-inn, og lejligheden skal jo også gerne holdes ren.. Puh. 
Håber i kan bære over med mig, for imorgen er det fredag, hvilket betyder det er den sidste dag med SAND salg, som bevirker at jeg får alle mine lækre ting med hjem, så jeg kan vise dem til jer 🙂 wihuu.  Og så er der weekend, som skal bruges på kæreste hygge og indflytter-fest for mine dejlige veninder <3

Lige nu sidder jeg og overvejer at købe nitter i guld til at sætte på kraven på en hvid skjorte.. 500 nitter koster omkring 55 kr. INKL. fragt, det er jeg vidst nødt til!


2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pictures i like