Ebay tip: Studded loafers

Før og efter

Med en uge til 2. vejning, fandt jeg lige disse to billeder frem. Det til venstre er til min 20 års fødselsdag for omkring 2 år siden, og det til højre er taget sidste år.
Jeg er selv rigtig glad for, at billedet til højre er mit udseende nu! Det er en utrolig stor forskel – og det gør mig lidt trist, at jeg lod mig selv blive så tyk (som jeg synes jeg er på venstre billede) Jeg er utrolig glad, og taknemmelig for al den støtte, jeg har fået gennem første forløb, og bestemt den støtte jeg får fra veninder, kæreste og forældre lige nu. Morten er den største hjælp og motivator, da jeg ikke vil skuffe ham!
Jeg prøvede et par dage i weekenden, at det eneste jeg fik indenbors var de måltidserstatninger jeg lige har købt fra Nutrilett. Det er måske ikke den sjoveste måde, at gøre det på, for man mangler at tygge på noget rigtigt mad. Men jeg tror jeg gør det samme de sidste par dage inden vejningen, for at se om det har noget effekt 🙂
Måske jeg en dag laver en lille collage med billeder gennem mit vægttab – det er sjovt at se forskellen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip: Studded loafers