Lille spejl på væggen der

Mon Château part II

Jeg har gået og fiflet lidt med, at få rykket lidt rundt i min lejlighed. Nu er jeg endelig ved at synes det hele er, som det skal være. Jeg har fået købt nyt sofa bord – det er helt perfekt (efter min mening). I har vel egentlig heller aldrig fået set et billede med mit nye vide sofabetræk? 😉 Jeg ville ikke vise jer det, før jeg havde fundet det helt rigtige sofabord. Jeg går ikke på kompromis når det drejer sig om min lejlighed, hvilket jeg er meget glad for. 
Derforuden har jeg fjernet mit skrivebord, og sat et fint rundt bord i hjørnet af stuen, hvilket fremover vil fungere som mit skrivebord 🙂 Der er stadig nogle småting jeg gerne vil have lavet – men alt i alt, er jeg rigtig tilfreds med den lige nu. 

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille spejl på væggen der