9. vejning

Summer on Ebay

I anledningen af det skønne danske sommervejr (og at jeg selv tager på ferie om 10 dages tid), har jeg lavet denne lille collage med ting fra Ebay, som jeg selv ikke kan undvære når jeg er på ferie :o)
1 // Bikini – 2 // Nederdel – 3 // Mp3 afspiller – 4 // Neglelak – 5 // Sandaler – 6 // Solbriller – 7 // Solcreme – 8 // T-shirt
1. Bikinien er en selvfølge når man skal ned i varmen, jeg kan rigtig godt lide den her med dyreprint.
2. Den gule nederdel er så fin, når man får et par lækre brune stænger og en fin sandal.
3. Denne MEGET billige MP3 afspiller er også et must for mig på ferien – både fordi jeg gerne vil høre musik ved poolen, men også fordi jeg specielt på denne ferie har i sinde at løbe og gå nogle ture om morgenen, inden heden melder sig. Jeg har netop bestilt den hjem til 19 kroner inkl. fragt, og da den er fra England håber jeg at modtage den inden vi rejser 🙂
4. Jeg elsker neglelak – og jeg kan slet ikke undvære det når jeg er på ferie. Så der ryger nok en 4 forskellige farver med denne gang.
5. Et par sandaler der er hurtige at hoppe i ned til poolen eller stranden, må gerne være flotte. Jeg synes selv dem jeg fandt er et rigtig sødt bud på et sådan par.
6. Solbriller – det siger sig selv. Solen skinner, man er nødt til at have et par lækre solbriller med sig. Måske endda flere. Min mor har omkring 15-20 solbriller, så i hendes tilfælde kommer der nok 5 forskellige par med (Ja jeg har ikke min shoppelyst fra fremmede)
7. Solcreme. Giver sig selv – man skal beskytte sin sarte hud mod de farlige stråler. Jeg tror ikke jeg bruger en faktor der er helt høj nok, men jeg vil jo også gerne have lidt farve kan trænge igennem. Lidt er også bedre end ingenting 🙂
8. En dejlig løs og afslappende tshirt er skøn, at have udover sin bikini når man skal på stranden.
Puha nu glæder jeg mig da enndu mere til jeg skal afsted. Jeg laver nok lige et indlæg med nogle billeder af det utrolig lækre hotel vi skal ned og bo på 🙂

2 kommentarer

 • Sophie

  Hehe, der er så mange ting, jeg ikke kan undvære på min ferie, at det er lige før min rejsetaske på hjul er det vigtigste – ellers kan jeg ikke slæbe det! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har fuldstændig ret! 🙂
  Jeg sad også bagefter og kom i tanke om 10 ting mere.
  Der er jo så mange ting man slæber med på sin ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9. vejning