Barbiiiie-girl

FØR OG EFTER

 

Ja, billedet taler næsten for sig selv!
Et før og efter billede. Hele 12 kg. mindre – og det kan ses.
Jeg plejer, at tænke det som: før og efter Morten.
For det er virkelig ham der har gjort en kæmpe forskel!

3 kommentarer

 • Lise Christensen

  Det er simpelthen bare for sejt!! Hvordan har du gjort det?
  Jeg har næsten lige fundet din blog og har ikke rigtig haft tid endnu til at læse helt fra start. Jeg tror muligvis jeg har set dig på et opslag i en butik, hvor der var noget med noget vægttab. Kan det passe?!

  Igen….Det er bare for sejt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie Skov Hansen

   Tusind tak! 🙂
   Åh jamen jeg har holdt mig helt fra slik, kager, hvidt brød – ja alle de ting man godt ved man ikke skal spise. Og så har jeg dyrket rigtig meget motion, og også styrketrænet – for det er også nødvendigt for at få din forbrænding op. Men det der har gjort den største forskel for mig er klart at jeg er blevet vejet af Morten hver 14. dag.
   Ja jeg hænger på nogle opslag i Randers – så hvis det er der du har set dem, skal det nok passe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise Christensen

   Ja man ved jo udmærket godt hvad det er man IKKE skal.
   Jeg må se om jeg ikke kan gøre dig kunsten efter!! 🙂
   Har du tilmeldt dig noget personlig træning eller hvor kommer “Morten” ind i billedet? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barbiiiie-girl