Mia Blouse

Den dér kærlighed

1012232_10152565761004937_1032760425_n
Ja den dér kærlighed har stået på i 3 måneder nu – eller for mit vedkomme noget længere tid (den historie kan i måske få en anden dag)

Men jeg må sige, at jeg i mine 24 år aldrig har oplevet en kærlighed så stærk, og følt den så gengældt. Han fuldender mig på alle måder og forstår mig som ingen andre.
J er en fyr, så selvfølgelig har han også lidt fejl og mangler 😉
men at have fundet en fyr der tager opvasken af sig selv og, ligger små sedler til når jeg kommer hjem og sender mig små kærlighedserklæringer på sms er da guld værd!
Ikke nok med at jeg har været så heldig, at finde en som J, så har jeg også været så heldig at få verdens dejligste svigerfamilie, hvor jeg efter et splitsekund følte mig hjemme og tilpas. Alle tæt på mig ved, hvor vigtigt det var for mig i mit næste forhold.
At J’s mor ofte sender mig sms’er, som viser, hvor meget hun tænker på mig kan slet ikke beskrives med ord.

Dette indlæg var egentlig en hyldest til min lykke! For jeg har fortjent, at være lykkelig og at have fundet ham jeg med ro i sindet og et smil på læben kan sige: ham kan jeg dele resten af livet med, og det er gengældt, ja så kan man vel ikke ønske meget mere.

Jeg har aldrig været særlig stor fan af ordet for altid, og nok altid synes folk der brugte det i flæng var lidt latterlige.
Det har muligvis bundet i, at jeg aldrig har følt det helt ned i maven.
Og bevares, jeg er godt klar over, at vi kun har været kærester i 3 måneder –
Men nogle gange så ved man det bare. Og ja, det ved vi så bare <3Han får mig til, at se tingene med helt nye farver – farver jeg aldrig har set før.
Han viser mig præcist, hvordan det perfekte forhold skal være og han holder mig i hånden hele vejen.
Han viser mig, hvordan et forhold kan og skal være uden jalousi og som bare er hudløst ærligt.

Det dér med, at flytte sammen er vi begge enige om ikke skal ske endnu. Man skal nyde at kunne savne hinanden og nyde hinanden ekstra meget når man ses.
Jovist, så er vi blevet verdensmestre i, at savne hinanden grundet afstanden og jeg glæder mig også til en dag, at kunne se begge vores navne på postkassen – men jeg ved også det ikke skal være endnu.

1551585_10152565760949937_78323048_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mia Blouse