Envii sæt

#berlin

IMG_6967IMG_6969IMG_6973IMG_6976IMG_6982IMG_6996IMG_7030IMG_7048IMG_7088IMG_7060Det var første gang i Berlin for os begge, så vi glædede os både til køreturen på 6 timer, mad, shopping og lidt kultur.
Vi nød det hele i fulde drag, og skal nok få vist i hvert fald et skønt køb fra Berlin 🙂

Vi så Check Point Charlie, brudstykker af Berlinmuren, Kurfürstendamm (shopping), Primark, Ritter Sport butikken (hvor vi lavede vores egen Ritter Sport), Tv-tårnet og et memorial for alle de dræbte jøder – vi spiste på David & Dean (som vi var blevet anbefalet af skønne Pernille), en lille lokal pub (hvor der blev vist tysk VM-kamp på storskærm) og på Vapino, som er et SÅ lækkert sted og koncept. Det måtte gerne komme til Danmark.

Der er meget skønt i Berlin og vi havde en dejlig tur, men jeg er stadig en London-pige helt ind i hjertet 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Envii sæt