in the sun

Et par skønne gaver

IMG_9769 IMG_9774

Jeg blev virkelig overvældet over alle de skønne gaver jeg fik til min fødselsdag, som både bød på dollars til vores kommende tur til New York, gavekort til ansigtsbehandling, gavekort til massage, parfume, smykker, nattøj, ansigtscreme og det smukke armbånd fra Maria Black!
Simpelthen så fine og smukke gaver – det er altså skønt at have fødselsdag 😀
Foruden gaverne er jeg altid så hammer glad for de søde kort der følger med, jeg tager mig altid tid til at sidde og læse dem igennem igen dagen efter.

IMG_9771

IMG_9770

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

in the sun