Daniel Wellington

ViTaviVa mirakler

IMG_8699 IMG_8700

Mirakler ved jeg ikke om VitaViva kan skabe, men jeg krydser alt, hvad jeg kan!
I ved jo at jeg er igang med et projekt om at få mit sunde hår tilbage efter en lidt for lys periode.
Sammen med min frisør bliver jeg hver 14. dage smækket ind i kur og få klippet de mest slidte spidser.
I forbindelse med mit projekt har jeg fået lov til at teste GREAT HAIR COMPLEX og KRILL OIL fra VitaViva.

Vitaviva er et dansk kosttilskuds-mærke (hvis man kan sige det) og de har lavet en lang række forskellige former for kosttilskud, udrensningskure osv.
Man kan få piller for pæn hud. pæne negle, god fordøjelse og alle mulig andre ting.
Jeg er SÅ glaf for at kunne få lov til at teste disse piller i håb om et sundere hår.

‘GREAT HAIR COMPLEX’  skal gerne skulle bidrage til at producere en en fyldigere og stærkere hårvækst. En pakke indeholder 60 kapsler og de er sammensat af en række vigtige næringsstoffer, som styrker håret indefra. Jeg er ikke ernæringsekspert og ved ærligt talt ikke meget om de forskellige vitaminier og deres virkning. Hvis I er interesseret kan I læse mere HER.

‘KRILL OIL’ er rig på fosfolipider – byggestenene til vores cellemembraner – og essentielle fedtsyrer, herunder omega-3, 6 og 9. Krill er et plankton spisende rejedyr og indeholder derfor ikke tungmetaller. Den hjælper til at vedligeholde hårets celler ved at danne en beskyttende hinde omkring hver celle.

Jeg glæder mig til at holde jer opdateret når jeg har prøvet mirakel pillerne i en måneds tid 🙂

IMG_8702

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daniel Wellington