Med luftpost fra ebay

Julegave

IMG_1229 IMG_1230

Jeg synes lige jeg vil vise en af mine absolutte yndlingsgaver fra juleaften.
Dette fine halstørklæde i labre grå farver og selvfølgelig med tern 😉
Det er virkelig utroligt, men jeg tror det er første år, at jeg intet skulle bytte efter juleaften.

Jeg har fået hvidt satin-sengetøj, Adidas sneakers, penge, gavekort, mascara, perlering, HAY lysestage, Stine A øreringe, Adidas tights, bluse fra Loftet, lille rosa Kähler vase – hmmm.. Kan faktisk ikke huske mere, jeg har sådan en julegave-hukommelse der husker dem til dagen efter, og ikke et sekund længere 😉

IMG_1232

CJ

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med luftpost fra ebay