Ebay tip #165

BONUS EBAY TIP

ebay tip2

Taske – 65 kroner + 45 kroner i porto

I får lige et ekstra ebay tip om en taske i dag, da den jeg tippede om tidligere nu er udsolgt… Den her taske er jeg helt forelsket i!! Den farve er da for lækker. Der står den er sølv, men jeg synes den ser mere grå ud, godt nok med lidt shine – hvorom alting er, så er jeg solgt!! Jeg har simpelthen købt for mange tasker på det sidste – det er for dyrt for mig, at finde tips til jer 😉 Ps. den fåes også i sort, hvis det skulle friste nogle!

$_12 (4)

Hilsen på blogSe flere ebay tips lige her

2 kommentarer

 • Line

  Vil gerne se nogle af alle dine eBay taskekøb med dine egne billeder 🙂 synes tit at billederne snyder på eBay, når man finder så billige ting – og så ligner det noget der er løgn både i udseende og kvalitet, når man får det. Så kunne da være fedt at se nogle af alle disse eBay-taskekøb “irl” (ligesom du har vist os mange af dine eBay smykker). Og vis os endelig også når du laver et “Fejlkøb” – så slipper vi måske for også at gøre det 🙂 hehe..
  Misforstå mig ikke – er vilde med eBay-tipsene! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Hej Line.
   Tak for din besked – jeg kan sagtens forstå, hvad du mener 🙂 Det var da faktisk en rigtig god idé at ligge de ting op, som ikke lige var som på billedet. Tak for det tip!
   Det er dog ikke alle tasker og ting jeg køber selv, så ville jeg blive helt fattig, men alle de ting jeg modtager ligger jeg op, så ofte jeg kan.
   Denne taske har jeg ikke bestilt hjem endnu, da jeg har købt to tasker derinde bare i dag 😉 og dem har jeg ikke lagt op som tip endnu, da jeg vil vente til jeg modtager dem, så der er lidt af hvert.
   Dejligt du kan lide mine ebay-tips 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip #165