Jeg skal snart se....

Ebay tip #178

ebay

Nitte flats – 90 kroner + 65 kroner i fragt

Jeg faldt over disse Valentino look-a-likes på ebay den anden dag. Til os der måske ikke føler for at smide 4-5.000 efter et par sko. Jeg har selv købt dem, som stilet, og dem har jeg da vidst aldrig fået vist jer! Men kvaliteten er okay synes jeg.  Jeg har ikke smidt tanken væk om, hverken et par Chanel sneakers eller Valentino i den flade udgave – for jeg er godt nok helt forelsket i begge dele 😉

cj hilsen

Se flere ebay tips lige her 

2 kommentarer

 • WOOW… vild fede! Dog synes jeg de er lidt for spise, men det vel en smag sag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Jeg synes også bare de er mega fede 😀
   Spidse sko har heller ikke altid været mig, men jeg er blevet fan nu 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal snart se....