Ebay tip #183

Feeling green

grøn collage

I dette øjeblik sidder min veninde, Mette-Marie og jeg i toget, og har netop vendt snuden mod hovedstaden, hvor Modeblog Awards i aften løber af stablen. Jeg er så spændt, mest på selve eventet, men også bare at være på Børsen bliver så fedt! At min veninde vil tage med mig den lange vej for at støtte mig netop denne aften er mere end fantastisk, og det betyder så meget for mig, at have hende ved min side. Vi bliver dog natten over, napper en hotelovernatning og nyder en dag på strøget imorgen – det kan vidst ikke undgås 😉

Så collagen er ikke helt forkert netop i dag – for jeg føler mig sgu lidt grøn. Det er mit første event på denne måde, det er første gang bloggen er indstillet – så jeg er sgu lidt grøn (jeg er da rimelig sikker på at man er grøn når man er ny i noget? – men grøn er også misnudelsesfarven, hvilket jo ikke helt passer sammen. Åh de diskussioner i mit hoved altså 😀 )!

cj hilsen

bloglovin'.jpg2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip #183