Feeling green

New Daniel Wellington + rabatkode

dw

IMG_2084

RABATKODE PÅ 15 % :”dreamydelights”

Åh, jeg følte mig simpelthen så heldig da dette smukke Daniel Wellington ur dumpede ind i min postkassen den anden dag!! Jeg har kastet min kærlighed på deres urer for længe siden, hvilket jeg tror alle andre også har 😉 Det er faktisk mit 3. Daniel Wellington ur, og jeg elsker dem alle tre lige højt, selvom det sidste her nu nok er ved at indtage førstepladsen.

Se alle Daniel Wellingtons skønne ure lige her

rabatkode

IMG_2081

Indlægget er sponsoreret (på den måde, at jeg har modtaget uret gratis)cj hilsen

bloglovin'.jpg2

1 kommentar

 • Michelle Eckert

  Det er simpelthen et så lækkert mærke, med alt for lækre ure!
  God weekend til dig 🙂

  Jeg har lige opstartet en splinter ny blog, og det ville derfor glæde mig ekstremt, hvis du ville tjekke den ud. Vi kunne eventuelt følge hinanden? 🙂

  Knus ♥
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feeling green