1. januar

Uden make up og med briller

Skærmbillede 2015-01-01 kl. 11.38.28

Skærmbillede 2015-01-01 kl. 11.40.11

ASOS strik
SAND læderjakke
LOUIS VUTTON taske
H&M jeans
SMART EYES briller
NIKE sneaks

Nytårsaftensdag så jeg sådan ud, i hvert fald indtil jeg gjorde mig klar til aftenen med Jesper. Jeg var et smut ude for at ønske mine forældre et godt nytår, og for at se lidt Krumme sammen med dem. Jeg var hoppet i min nye strik fra ASOS, som jeg er kæmpe fan af. Jeg synes faktisk godt den kunne ligne Acne en smule, hvilket jo aldrig er helt skidt. Ja, jeg viser jer her mig selv uden make up, og endda med briller. Ja, sådan kan jeg også se ud 😉 Men det var nu engang sådan jeg så ud altså. I dag skal jeg tilbage på job, dog kun lige en enkelt dag, så er der jo weekend igen. Det tror jeg lige jeg kan overkomme.

IMG_1366

CJ

6 kommentarer

 • Sofie

  Hvor er du bare fin uden make up! Ville ønske det var mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg er så forelsket i den strik!!
  Og du burde da bare gå uden make-up altid 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Jeg er også bare så glad for den! 😀
   Haha, det ved jeg nu ikke, men tusind tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette J.

  Du er for cool med de briller 😀 Så fedt outfit…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Tak Henriette 😀
   Jeg er også super glad for mine briller, selvom det er møg træls når de dugger 😉 (hvis det staves sådan, haha)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. januar