In a sunny garden

2nd Day

secondday collage

Se udvalget her 

1. tshirt/HERE 2. leather jacket/HERE 3. jeans/HERE 4. necklace/HERE 5. scarf/HERE
sort streg2nd Day forelskede jeg mig første gang i, da jeg startede hos Illum. Jeg arbejdede nemlig i Samsøe & Samsøe som havde koncession lige ved siden af 2nd Day – så de sidste 5-10 minutter af mine pauser blev altid lige brugt derovre (mest fordi jeg også fik 20 % rabat fordi jeg arbejdede i Illum – ikke dårligt!). Siden da har jeg haft en forkærlighed for deres styles, og sådan set også deres priser, som jeg synes er meget rimelig. Men nu er det jo så også søster mærket til DAY birger et Mikkelsen 😉 Jeg går lidt og overvejer disse jeans fra 2nd Day, og surfede rundt for at se om de mon skulle være på tilbud et sted ude i cyberspace, og sørme om ikke de var sat ned til 447,50 fra 895 på Starfashions side, hvilket også er en side jeg ikke havde set eller hørt om før (ja, de popper fortsat op!). Men jeg opdagede i samme ombæring at de sørme også har mærker som Munthe, Selected og Soaked, som også er mærker jeg bliver ret varm om hjertet over!

ENGLISH/ A brand I also have fallen quite in love with is 2nd day, which I first met back when I lived in Copenhagen. I worked next to a 2nd Day shop, where I spend the last 5 minutes of my break every day. I love the pants and what I love more is that they are on sale on Starfashion.dk 🙂

hilsen cj
follow

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In a sunny garden