My trip to Copenhagen

H&M x home

collage

1. sengtøj/ here – 2. vaser/ here – 3. lysestager/ here – 4. lysestager here
sort streg
H&M home laver virkelig noget af det smukkeste til hjemmet, og jeg får altid voldsomt lyst til at klikke det hele hjem, og det har jeg næsten også gjort engang imellem. Jeg er typen der betaler via månedsfaktura, så jeg bliver altid forskrækket når der kommer et H&M brev, specielt fordi jeg aldrig kan huske, hvad det er jeg har bestilt, som gør at regningen bliver 1.200 kroner – ups! Men det blå senge sæt er jeg helt og aledeles forelsket i, og det tæller vel ikke som shopping i denne måned, hvis jeg først betaler i næste? 😉

ENGLISH RECAP – Crushing rather hard on H&M home stuff at the moment. Especially the bedding is amazing – don’t you think? 🙂

hilsen cj

follow

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My trip to Copenhagen