2nd Day

Jeg var et barn uden hår

baby collage

Læs mere her 
sort stregOkay, jeg havde først sagt nej til denne opgave, da jeg er meget selektiv omkring, hvilke indlæg jeg synes har relevans for bloggen eller ej. Denne er umiddelbart et nej, MEN da jeg sad og tænkte over det med hårtab, kom jeg sådan til at tænke over, hvor lidt hår jeg havde indtil jeg gik i FØRSTE KLASSE 😀 Ja, jeg bliver mobbet med det ret tit, men for min mor var det forfærdeligt – hun troede jo hun skulle have en pige uden hår hele livet. Hele min tid i børnehaver havde jeg altid nederdele på hovedet (ikke noget min mor havde givet mig på dog), fordi jeg gerne ville prøve at fornemme, hvordan det føltes at have langt hår 😀 Min mor var nødt til at proppe mig i lyserødt tøj, ellers troede folk jo, at jeg var en dreng! Men det skabte så nogle tanker, fordi der er jo faktisk folk der reelt har et problem med hårtab, altså som voksne – hvilket må noget af det værste!! Jeg ved selv, hvordan det er bare at have slidt hår der ikke vil gro, men hår der reelt falder af må være frygteligt. Så derfor synes jeg at jeg ville slå et slag for crescina.dk, som har forskellige behandlinger mod hårtab – og så håber jeg i fik jer et godt grin over mine lækre baby billeder 😉 For jeg griner stadig selv!!

ENGLISH/ This post is about hairloss, and how I came to think about my childhood where I had close to no hair until age 7. My mom was desperate to get my hair to grow and eventually it did. So I hope you had a good laugh about my missing hair 😉

hilsen cj

follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2nd Day