Why...

Lidt snak om DIY’s

Skærmbillede 2015-03-22 kl. 16.46.03

Skærmbillede 2015-03-22 kl. 17.09.51

Skærmbillede 2015-03-22 kl. 16.48.03

Se mere her 
sort stregJ eg har før nævnt både min opslagstavle af et Rionet fra XL-byg og min skoreol af Fundablokke fra XL-byg, men nu er det blevet tid til at nævne dem igen 😉 De giver altså bare personlighed til lejligheden, det er noget som ikke alle bare har hængende. Selvom det efterhånden er blevet ret hypet i blogland med de dér fundablokke 😉 Men jeg synes stadig det er super fedt og råt – og nu Jesper er flyttet ind, ja så gør det lejligheden knap så girly.. Min far arbejder i XL-byg, så da jeg var mindre elskede jeg at komme op og besøge ham på job (nok mest fordi jeg altid fik en pose slik), men også fordi jeg elskede at komme op og gå i den labyrint af forskellige dimser og blomster. Men nu jeg er blevet ældre, bliver jeg faktisk super inspireret af at komme i XL-byg, jeg får altid nye ideer og jeg har faktisk aldrig vist jer mine jernrør på væggen, men det var en idé min mor og jeg fik, og det sparer så meget plads i lejligheden 😀 Krogene der hænger på rørene er fra IKEA.. Har I lavet nogle DIY projeker selv? 

ENGLISH RECAP// showing some of my DIY’s. I love that they make my apartment personal and different. The things I made myself isn’t anything you can just go out and buy in a store. I love the rawness of the shoe shelf!

diy-cinder-block-furniture0 diy-concrete-shoe-rack0

hilsen-cj

follow

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Why...