H&M x home

Mere vippesnak

collage

Se mere på Lauras hjemmeside lige her  og hendes facebook side her 
sort stregI torsdags var jeg igen forbi søde Laura, og hendes hyggelige vippe-hule. Det var nemlig tid til endnu en opfyldning, og det passede jo perfekt med min tur til København 😉 Jeg fandt mig hurtigt til rette på briksen, med det lune tæppe og hyggelig tøse-sludder. Det er sjovt, så hurtigt man vender sig til ting, jeg kan fx næsten ikke huske en hverdag, hvor jeg skulle bruge tid på mascara, og jeg savner det så absolut ikke. Jeg NYDER at kunne stå op uden at gøre det vilde ved mit makeup.. Det er selvfølgelig farligt at blive afhængig af, for det bliver man, sådan lige med det samme. Jeg ville have så svært ved at undvære vipperne nu, og det naturlige look det giver min daglige make up 🙂

prikker

ENGLISH RECAP – Showing of my new bambi lashes from Beautybox v. Laura Skipper. I am sooo addicted to having my lashes now, I can’t even remember how it was before. Saving so much time in the morning.

hilsen-cj

follow

sponsoreret

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M x home