On my trip I discovered.....

New scarf

stor første billede

collage1 collage2 collage3

stor sidste billede

H&M/jeans – SAND/strik – SHEINSIDE/frakke – MALENE BIRGER/tørklæde – PIECES/støvler – GUCCI/taske – SAND/solbriller

sort stregJeg vil da lige vise jer mit elskede nye tørklæde fra den nye Malene Birger kollektion. Jeg købte det inde hos min kære Trine i Companies på strøget. Jeg har drømt om det længe, og nu tænkte jeg at det skulle være 😉 Jeg stoppede dog derimod mig selv for at købe en pels vest i lang, så det er okay 😀 I dag skal Jesper og jeg have en hygge aften, hvor vi laver Meatza, og jeg glæder mig helt vildt, mest fordi weekenden ikke var fyldt med kvalitetstid til os, men det kan hver weekend heller ikke være helt fyldt med..

ENGLISH RECAP – Showing off my new Malene Birger scarf from Copenhagen. I just love it and I have wanted it for so long now.

collage4

hilsen-cj

follow

25 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my trip I discovered.....