Ebay tip #208

On my trip I discovered…..

11081453_10153751738134937_1128324090_n

– At jeg også kan blive Starstruck af, at sidde ved siden af Jesper Lohmann i toget – heldigvis for ham sad vi i en stillezone, hvilket betød at jeg ikke kunne bede om den selfie jeg havde lyst til, haha! Hvordan tror i jeg havde det da jeg arbejdede i Illum, og LOC, Christiane og Rasmus Seebach kom forbi?? (ja, det kan i se på ovenstående billede, haha!)

train

– At overskudsagtige togkontrollører ikke kun er en myte – de findes sgu! Og jeg var så heldig at møde en af slagsen i fredags.. Han både sang og jokede!

cry

– At første gang jeg vælger at tage turen til København uden en pladsbillet, så er det sørme påskeferie lige om lidt. Jeg har aldrig bevæget mig så meget rundt i et tog, og så måtte jeg endda også flytte mig fra Jesper Lohmann – jeg var ikke tilfreds…

croi

– At mandel og marcipan croissants fra 7-eleven smager bedre end den burde (og jeg købte også en med chokolade – bare lige for at smage udvalget, du ved)

phoebe

– At folk der tager skoene af i et tog ikke burde tage toget. Bliv venligst hjemme, hvor det er helt normalt og okay at smide dem af pommern til. Tager du sokkerne helt af, så forlader jeg selv toget.

finger

– At jeg for første gang har set et par, hvor de begge to var iført bæltetasker på den helt turistede-måde-midt-på-maven. Manden havde endda en lille lås på hans. De havde det vildt.

nononon

– At Zara stadig ikke har åbnet op, og jeg begynder at tvivle på om de overhovedet åbner igen….

hilsen-cj

follow

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip #208