Turen går til

TING DER GØR MIG IRRITABEL #2

good girl

# At jeg nu skal vente et helt år til anden film i Fifty Shades of Grey udkommer… Måske endda 2 år, hvis de ikke kan blive enige om frk-jeg-har-altså-skrevet-bogen-og-vil-også-instruere-filmen, altså rent faktisk kommer til at være instruktør

# At rygterne lige nu går på om den lækre mr. Jamie Dornan overhovedet skal spille mr. Grey i 2’eren, fordi hans kone eftersigende er jaloux?! Måske de skulle have taget den snak inden han sagde ja i første omgang.. Altså det kan vel ikke komme sådan helt vildt meget bagpå hende, hvad filmen ville være?? Jeg håber meget på, at det er dårlig sladder! Det er jo altså ikke James Bond, vi gider ikke en ny Mr. Grey i hver film!

# At jeg ikke kunne se Oscars i søndags, fordi jeg åbenbart skal være voksen og have et arbejde, hvor jeg skal op dagen efter! Nej nej, jeg ville da ikke gerne have set på lækre famous people og smukke kjoler med et glas champagne/ASTIII i hånden

# At jeg ikke har en opvaskemaskine, jeg har stadig ikke accepteret den situation – jeg HAAAADER at vaske op…

# Culottes?? do i need say more? De er ikke lavet til os med korte ben – eller folk med øjne vel bare… Det er bare ikke pænt!

At Chanel neglelak stadig ikke holder mere end en halv dag på mine negle – but whyyy?

# At alle tidligere Paradise deltagere tydeligvis skal starte en blog – her må jeg også blot spørge, hvorfor? Indholdet virker en anelse ens på dem alle, og nu har vi læst (nogle) af Line Sofies forklaringer om BAG OM PARADISE – så er det hellere ikke vildere!

# At mine forældre skal til London til April, og jeg skal ikke med 🙁 Jeg vil også til London – og de skal endda over til forældrene til min veninde derovre, suk…

hilsen cj

follow

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til