TING DER GØR MIG IRRITABEL #3

Bloggers on the road

collage

Jeg havde en yderst dejlig tirsdag på farten med sødeste Julie og Michelle. Vi startede dagen ud med en gevaldigt underholdende roadtrip som indeholdte alt for mange chokoladeboller, pølsehorn og 90’er musik på anlægget – alt i alt opskriften på den perfekte start på dagen! Vi startede dagen med et møde hos Trendsales, hvor vi nød kaffe (jeg fik dog bare kakao – nope, er stadig ikke blevet voksen nok), og der gik lynhurtigt en time med hygge- og buisness snak (3).. Vi suste videre til næste møde som var hos søde Emilie Delance (4+6+8), som foruden at være en hammer sej blogger også har Beauty Academy CPH og glow:repeat, hvor vi fik set på nogle lækre nye styles fra Friis (som jeg faktisk mest husker for de der similistens bælter og tasker med kronen vi alle husker og ejede da vi var 16! Men de har virkelig gjort et stærkt comeback), og gjorde os klar til 3. og sidste event på dagen, hvilket var en fornøjelse i hendes smukke lokaler – i kan selv se hvor begejstrede vi var på billede 8 😉 Vi var også så heldige at prøve at få sådan en lækker p-bøde (1), vi vidste dog at det var en reel risiko, så vi sagde YOLO og aftalte at dele bøden, hvis den kom, og det gjorde den, så #yolo og #pisafp-vagt… Da der var blevet grint nok af p-bøden, så suste vi videre til velgørenhedsarrangementet holdt af Dove hos Aller Media på Havneholmen (2+5+7). Skide smuk location, og dejlig event, hvor vi lige fik hyllet kvindekønnet, og fortalt os selv og hinanden, hvor smukke vi sgu da egentlig er 😉 Det blev så til en lille snak, om selv samme på kamera efter eventet, for mit og Julies vedkommende – Michelle var færdig med at lege linselus for den dag… Ved 21 tiden gik turen hjem af, med et par chokolade boller mere og tøse sludder indtil vi ramte Aarhus igen ved halv et tiden. Det var en sindssyg dejlig dag med de skønneste piger og masser af grin 😉

linje

ENGLISHI enjoyed my tuesday with the sweet blogger girls Julie and Michelle from Aarhus. We took a roadtrip to Copenhagen where we atended a couple of meetings and a charity event. Such a great day, with laughs and good events. 

hilsen-cj

followmini

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING DER GØR MIG IRRITABEL #3