Læder og blonder

Ebay tip #218

collage

1. here – 2. here – 3. here – 4. here 
linjeNu kunne jeg vidst ikke trække den længere – et ebay indlæg måtte komme i jeres retning. Jeg er selv ved at bestille nummer 2 hjem i mørkeblå – det er jeg ret skudt i!! Synes i ikke?

Jeg er om et øjeblik på vej imod Aarhus for, at hente de søde blogger-piger Julie og Michelle, for så at vende snuden mod København – Roooadtriiip! Det bliver så hyggeligt, ikke mindst fordi vi skal til et spændende Dove velgørenhedsevent, som jeg lover at tage en masse billeder fra, og vise jer imorgen 🙂

linjeENGLISHI couldn’t have you waiting another day for a ebay post – I have been looking for some great summer-outfits for you – do you like it? 🙂 

hilsen-cj

followmini

Se flere ebay tips her 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læder og blonder