Bloggers on the road

En lyserød mur i københavn

collage1 collage2 collage3Billeder af Julie Von Lyck

SAND/frakke – VILA/skjorte VILA/jeans – ISABEL MARANT/sneakers – STELLA MCCARTNEY/taske
linjeDet er meget få steder man finder så lyserød og fin en baggrund som denne, men det var hvad Julie og jeg gjorde i tirsdags. Det var i baggården til Emilie Delances lækre lokaler inde i centrum, og vi måtte lige forevige vores outfits op af denne yderst tøsede væg, som passer ret godt til både Julies og mit sind 😉 Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har været så tilfreds med outfit billeder (sorry mor!), men farverne er fantastiske og Julie har ramt alle mine gode vinkler… Jeg var iført min nye skjorte fra Vila, og jeg elsker den! Den har den helt rigtige længde, farve og mønster – den er bare sindssygt smuk, hvis du spørger mig 😉 Den er desværre allerede udsolgt i denne farve, men jeg har  linket til den samme i sort, og den er også skøn! I aften skal jeg fejre min veninde Sabrina, hun træder nemlig ind i de voksnes rækker og runder 25 i dag 😉 Så stort tillykke, min pige <3 

linje

ENGLISHIt’s so rare to find such a pretty and pink background – but that was wat me and Julie did tuesday. We had to take pictures of our outfits, and I am so pleased with how the pictures turned out. Julie is such a good fotografer! 

collage4

hilsen-cj

followmini

40 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggers on the road