Jeg er IKKE skøn når....

Læder og blonder

collage1 collage2

bred

collage3

MBK/læderjakke – H&M/strik – EBAY/blondekjole – H&M/bukser – CONVERSE/sneakers – LOUIS VUITTON – taske
linjeSå blev det saftsusme allerede mandag igen, hva? Jeg synes det er så skræmmende, hvor hurtigt sådan en weekend flyver afsted. Jeg havde i hvert fald en dejlig en af slagsen, hvor jeg brugte det meste af min søndag på at pleje mine tømmermænd fra lørdagens alt for sjove bytur. Foruden at ligge i sengen igår, smuttede jeg dog lige ud til mine forældre for at nyde et udsøgt gourmet måltid, bestående af hotdogs, hvilket var på egen bestilling. Det var jo lige dét min mavse havde brug for igår 😉 Et par outfit billeder skulle også skydes, nu når vejret viste sig fra sin bedste side her i Jylland. Min mor er jo efterhånden blevet hyret som min private fotograf, og hun havde spottet dette fine sted, hvor vi ilede hen og forevigede mit outfit med en lille blonde detalje, og ellers meget afslappet. Jeg vil lige fortælle, at det så absolut ikke var særligt nemt eller kønt da jeg skulle op og stå på det rør… Der kommer lige et billede med i mit næste ‘de bliver ikke alle lige heldige‘ indlæg 😉

linjeENGLISH: Is it already monday? I swear it was just friday like five mintues ago 😉 Yesterday I spend most of my day in bed trying to handle my hangovers, which suceeded with flying colors.. But a little outfit-shoot was a necessity, and I wore a rather causal outfit with a little lace detail.. 

collage4

bred2

collage5

hilsen-cj

followmini

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er IKKE skøn når....