Detoxing

Lidt snak om parfume

collage samlet

1. here 2. here – 3. here – 4. here – 5. here – 6. here – 7. here – 8. here
linjeJeg har et ret stort udvalg af diverse parfumer hjemme hos mig. Så snart jeg forelsker mig i en parfume, så forbliver min samling til evig tid (jeg føler mig som Ariel når jeg siger samling, haha). En parfume som Mademoiselle og Chloé har været hos mig i et par år – ikke den samme flacon, bevares – så længe holder de desværre ikke, men de er faste elementer i samlingen. Ellers kan I se at min liste efterhånden er ret lang, og efter min mening ret gennemført, med en duft til enhver anledning. Jeg er ret skudt i Burberry Body, som jeg faktisk er løbet tør for, og det kan vi jo ikke have vel? 😉 Hvilke parfumer er jeres yndlings? – har vi nogle af de samme? 

linje

ENGLISH: I have a rather huge selection of perfumes at my house. As soon as I fall in love with a scent it is in my collection forever 😉 Do you have any favorites? 

hilsen-cj

followmini

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detoxing