Ebay tip #218

TING DER GØR MIG IRRITABEL #3

joey

Man kunne nemt komme til at tro, at jeg var stoppet med at være irriteret over ting, siden det er ved at være lidt for lang tid siden et af disse indlæg. Det er heldigvis ikke tilfældet, så læn jer tilbage og mærk min irritation helt ud igennem skærmen 😉
linje• Skolevogne – altså, jeg kan godt forstå, at de ikke skal jorde igennem trafikken, men jeg ser ingen grund til at lære folk at køre 60 km/t, når man må køre 80 km/t. Kom afsted Tante Oda, den slags tålmodighed ligger jeg ikke inde med!
• Nye Iphone emojis – men kun fordi jeg ikke selv har taget mig sammen til at opdatere min telefon, så jeg kan se eller bruge dem. Jeg får bare sådan et dumt alien-fjæs, hver gang nogle forsøger at sende mig en af de nye sikkert herre seje emojis… Så giv mig da i det mindste lov til bare at se dem?!
• Tandlæge sprog – jeg forstår ikke, hvad 0 ved minus 3 betyder. Er du ikke sød bare at sige – hun har sgu lidt klammo tandkød ved hendes hjørnetand, eller hov der var vidst et lille hul på vej? Magter ikke at ligge i den stol og bare føle de kan bagtale mig med tal og minus og plus tegn….
• Tandlæge regninger – føromtalte irritation kommer selvfølgelig, fordi jeg netop har været til det så altid gruopvækkende tandlægebesøg, hvilket altid ender ud med en større regning end man havde troet. Nu tog min tandlæge fx bare lige røntgenbilleder, hvilket hun ikke spurgte om jeg ønskede – hun tænkte jeg nok lige havde lyst til at bruge 600 kroner ekstra på sådan nogle, hvilket jo har været en af mine helt store drømme længe. Stop med at tjen SÅ mange penge på mig, dumme tandlæge. Ps. jeg har aldrig haft et hul (pudser lige min glorie)
Alt for høje pollental – ja, jeg er en af de dér heldige bæster med allergi op til begge ører, hver sommer. Sidste år tog så lige helt nye højder, og jeg kunne sgu ikke rigtigt se noget i 14 dage, fordi allergien havde lagt sig som en hinde på mine øjne. Jeg nappede lige en tur til lægen, hvor jeg helt frivilligt bad om et bette sprøjte i bagdelen, ja vi har mange fordele os allergikere 😉
Game of thrones – alle taler om den forbandede serie, og jeg har altså bare ikke set den, og umiddelbart lyder den heller ikke til at være en jeg giver mig i kast med… Drager? Det gider jeg altså kun se når jeg smider Harry Potter på flimmerkassen. Stop så med at snakke om den serie. Nu.
Kirsebærtræer på en kirkegård – når vi nu er igang med hypede ting, så er jeg ved at blive sindssyg over at hele mit instagram feed er lyserødt, dernæst er jeg faktisk ligeså træt af os bloggere der skal brokke sig over selv samme lyserøde træer. Det er jo for fanden det samme at skrive om det, som det er at løbe derud og tage de (ja for fanden smukke) billeder.. Vi lukker den her, ikke flere træer, for jeg kan ikke selv komme ud og se dem.
• Adidas Supercolor – nu må galskaben hører op… Jeg er all for Adidas og specielt også deres superstar sko, som dog ligner en klovnesko på mig. Men det hjælper jo ikke på den situation at gøre HELE skoen rød vel?? Og nej, heller ikke i blå, grøn eller pink. De er ikke  flotte, de er hypede er de… 

linje• People learning to drive – why do they have to dry soooo slooo?? No need to teach them to drive below the maximum speed. Nobody got time for that! 
• New iphone emojis – only because I haven’t updated my phone – so the only thing I can see is a stupid alien. I wanna see the new smilyes to. At least they could let me see them… 
• Dentist language – no one understands what they say. I feel like they are badmouthing me in dental language. No one understands zero at minus three.. Talk so I can understand you please.. 
• Dental bills – they are always more expensive than you thought. Stop making all your money on me! I don’t want an xray if it cost more than the check it self.
• Allergies – the summertime is never as fun for someone with allergies. And I really do have the allergies. Last year so bad that I coulnd’t see properly for 14 days.
• Game of Thrones – everyone is talking about that damn show – and I haven’t seen it yet and I doubt that it will ever happen. Dragons? Only when I put a Harry Potter movie on.. Stop talking about it. Now.
• Flowerpictures – we have a place in Denmark where everyone goes and takes pictures of the same cherry trees. They really are pretty, but it is ruined if everyone post’s pictures of it.
• Adidas Supercolor – stop. I love Adidas sneakers, and also the superstar, but my feet look like clown feet in them – it doens’t help by putting them in a red shoe all the way… They aren’t pretty, they are hyped – not the same thing. 

hilsen-cj

followmini

18 kommentarer

 • Giver dig så evigt ret, skolevogne er og bliver så irriterende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahah jeg orker heller ikke det der Games of Thrones. Jeg forstår det simpelthen ikke – men alle snakker om det!!! 😀

  kh http://christinaelisabeth.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   TAK Christina Elisabeth! 😉
   Dejligt jeg ikke er den eneste..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHA nooo Game of Thrones er den bedste serie 😀 Jeg synes du skal give den en chance, jeg er normalt ikke til den genre, men det er endt med at blive min yndlings serie 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Min kæreste siger det samme, Stine 😉
   Måske jeg en dag overgiver mig, meeeen jeg ved det nu ikke helt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allergi er altså bare noget møg 🙁 Kender det alt for godt….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHAHA!!! Seriøst grineren indlæg! Årh de kirsebær træer – de så ufattelig smukke og uendelig hypede 😉 Men man kan jo næsten ikke lade være med at tage et billede, hvis man kommer forbi et hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Haha, tusind tak, Eline 😀
   Dejligt du kan genkende dig selv 😉
   Jeg var i København igår, og vi overvejede det da voldsomt, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Game of Thrones! Fatter jeg heller ikke lige hypen omkring og tandlægeregninger skal gå væk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Godt du er enig, Juuules :-*
   Ja tandlægeregninger, p-bøder osv. haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahah, jeg er totalt enig i det med skolevogne. Faktisk bare bilister der kører for langsomt generelt, ender altid bag sådan en når det virkelig gælder 😀 Hopper også med på vognen med tandlægen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Haha, tak Emma Kirstine!
   Dejligt jeg ikke er den eneste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh de tandlægeregninger der… min lavede samme stunt sidst med et røntgenbillede bare lige fordi..
  Ps. har heller aldrig set Game of Thrones, alt sådan noget fantasi-stads fanger mig aldrig rigtig, haha.

  http://www.amaliefernande.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Jamen altså, man laver jo ikke bare et røngten fordi man lige har lyst – de må lige stoppe dem selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip #218