Ebay tip #219

TING DER GØR MIG IRRITABEL #5

sex-the-city2

linje

at min højre baglygte er smeltet. Jep, den er smeltet… Jeg har ingen logisk forklaring / The backlight of my car has melted. I really don’t know how!

At se på Garnier’s Micellar Water på 80 % af de danske blogs de sidste par måneder. Nu har vi set den / Looking at Garnier’s Michellar Water at a lot of danish blogs. We have seen it enough now..

at Jesper og jeg skal til bryllup midt Juni, og jeg har vitterligt ingen anelse om, hvad jeg skal hoppe i… Jeg føler ikke for at smide en million efter en sådan kjole, da det er så sjældent jeg går i lange kjoler. Asos må gennemgåes igen, igen… / Going to a wedding and really not knowing what to wear… 

månedsfakturaer fra H&M OG Ellos – de kom selvfølgelig begge ind af døren, da jeg netop havde opdaget den smeltede baglygte, og dermed også en selv risiko. Dejlig start på weekenden / Bills from H&M and Ellos for way to much. I will never learn to pay up front! 

at man åbenbart nu kan bytte de ting man køber på H&M’s hjemmeside, i deres butikker. Den (ellers dejlige) information fik jeg dog først efter jeg lige havde sendt en pakke retur…. doh! / You can now exchange what you buy online at H&M in the stores. I just didn’t know before returning a package… Doh! 

at jeg fik sendt en pakke ud på mit job, den bliver så afleveret hos en pakkepost (en tankstation), lige ved siden af Viby Gymnasium. Jeg (som den idiot jeg er) vælger at hente den i min frokostpause – det gjorde hele Viby Gymnasium tydeligvis også. / Picking up a package at a shop close to a school in the lunchbreak… 

at jeg har set alt for meget Luftens Helte, og deraf begynder at tænke over nogle underlige ting. Fx hvorfor Baloo og Kim ikke har bukser på, men det har Rebekka? De må da blive utilpas… / I have seen way to much Talespin, and wondering why Baloo and Kim don’t have any pants on? But Rebakka does? 

at Carrie fra Sex and the city arbejder som klumme-skribent, men lever som var hun direktør for Apple…. Ekstravagant! / How Carrie from Sex and the City can live the way she does as a collum writer. She should be the CEO of Apple with her lifestyle. 

apropos Sarah Jessica Parker, så irritere det mig også en anelse, at hun som midt i 40’erne har pænere ben end mig… / I don’t like that Sarah Jessica Parker has nicer legs than mine at the age of 40. 

linje

hilsen-cj

followmini

19 kommentarer

 • Tak for kaffe en uheldig start på weekenden! Håber dagen i morgen byder på lidt heldigere ting 😉

  God weekend herfra ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Haha ja, det var sgu ikke den dejligste start 😉 God weekend, søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S

  Som Michelle skriver; Sikke en uheldig start! Hav en god weekend 😉

  http://www.frederikkes.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Nej, det var ikke lige drømmen 😉
   Tak Frederikke, og i lige måde 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv for en start på weekenden søde 🙁

  Hahah, elsker Luftens Helte, men har aldrig tænkt over det med bukserne :’)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Ja, den var ikke så sjov, søde 🙁

   Haha, nej jeg er nok også speciel på det område, jeg kommer til at tænke over de mærkeligste ting, haha :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvad? Kan man bytte h&m online køb i de rigtige forretninger? Det vidste jeg ikke! Jeg har lige modtaget en bikini der er vildt beskidt, så den vil jeg da ind med i morgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   JA, det fortalte en af mine veninder 😀
   Jeg har heller ikke selv hørt om det – så jeg tror da hun har ret, sig endelig lige til, hvis det ikke er tilfældet.
   Ej, hvor ulækkert – den skal du da bare have byttet!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej nr. 5 har jeg slet ikke hørt! Hvornår er det blev lavet om? Også på tide de fik indført at man kan bytte deres vare i butikken! 🙂

  http://www.leilakrak.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Jamen jeg ved heller ikke, hvornår det præcis er lavet om 🙂 Det var en veninde der fortalte det – men det er super fedt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er jeg glad for at du nævner det med bukserne og luftens helte! herhjemme var kæresten og jeg også undret os over hvorfor de ingen bukser har på 😀

  http://byekk.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Haha, dejligt jeg ikke er den eneste der har tænkt over det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy Ann

  SJPs legs are just not fair. That’s awesome about H&M returns. I wish F21 would do that…

  Amy Ann
  Straight A Style

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   No they really are not 😉
   Yes, all webshops should give that service if you ask me!

   xoxo

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin blog! Tænkte på om du har lyst til at følges? 😀

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Tusind tak 🙂
   Jamen det kan vi da sagtens 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv start da 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Hvis jeg skulle til bryllup ville jeg købe samsøe samsøe’s Willow kjole i grøn. Nøj den er flot. Altså den koster jo også lidt, men jeg syntes egentlig at det er en vildt god investering, og så har man den jo også til næste nytår/bryllup-tingeling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip #219