Swiss lashes

Jeg har lært på arbejdsmarkedet

kaffe

at man kommer til at hade kaffe – mest fordi man hele tiden skal lave det til sin chef, sin kollega eller en kunde. Måske derfor jeg ikke selv drikker det / you will hate coffee at work, because you make it for your boss, your coworker or a costumer… Maybe that’s why I don’t drink it

streg

ihateeveryone
∇ at man per definition hader alle der har fri eller ferie, når du ikke har – specielt dine veninder der stadig går i skole og har 2 måneders sommerferie. Lad mig være, og gerne hele sommeren, tak / you will hate all that have time off or vacation when you don’t 

stregihatetalking
  at man opdager at det åbenbart ikke er okay at sjusse på kunder der vrøvler i telefonen? Ja det har jeg lige gjort ude hos Mermaid, og selvfølgelig højt nok til at alle kunne høre det, også kunden – men jeg benægtede selvfølgelig alt! / you can’t shush on costumers threw the phone? 

streg

sleep

∇ at det kan blive nødvendigt at gå ud og sove 5 minutter på toilettet, trætheden kan altså tage overhånd / that you need to go to sleep for a couple of minutes at the bathroom. 

stregcrybaby

∇ at man godt kan begynde at græde fordi man skal sige op. Jeg græd faktisk både da jeg sagde op hos Nybolig og Samsøe… / that you can cry when quitting your job. I actually cried when qiutting my last two jobs – did someone say crybaby? 

streg
crack

∇ at det ikke er okay, at sige nej til kage – og, hvis man siger nej fordi man er på kur, ja så er det faktisk næsten en dødssynd! / you are not allowed to say no to cake – especially if the reason is a diet!

streg

nocake

∇ men skal man til gengæld være en god kollega, så bag en kage – du vil blive elsket på 2 minutter – bonusinfo: indrøm aldrig at du har bagt en shake and bake, det tæller åbenbart ikke som rigtig kage. Bare lyv, lyv, lyv. Nybolig aner stadig ikke, at ALT jeg har bagt i mine 4 år dernede var shake and bake 😉 / but do you feel like being a good colleague – just bake a cake. You will be loved in a minute or two

stregare you ill

∇ at kommer man uden make up, så vil alle spørge dig om du er syg eller meget træt – så tak, fordi I alle synes jeg ser SÅ rædsom ud natural / when coming to work without any makeup will make everyone ask if your are sick or really tired… 

streg

hilsen-cj

followmini

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swiss lashes