En sommer konkurrence

A Sheinside lace

1stor

2stor 3stor

IMG_9345

bred

SHEINSIDE¦kjole – MDK¦læderjakke – DR. DENIM¦jeans – ASOS¦støvler – JANE KØNIG¦Magnetic ørering – HVISK¦spiky hoop øreringHVISK¦ gold earcuf

streg1En ny blondekjole er flyttet ind hos mig, nemlig en ny Sheinside blondekjole. Kvaliteten er i top, og prisen på $35 er endnu bedre. Vejret i Danmark har jo ikke ligefrem vist sig fra sin bedste side, så derfor har jeg stylet den med jeans og en læderjakke over. Normalt ville jeg foretrække et par bare ben og sandaler. Jeg er helt vild med at den har høj hals og brede ærmer, det gør den så feminin 🙂

I dag skal jeg nyde 90 minutters ultra lækker massage efter job, og så skal jeg ud og holde et lille mini foredrag for et af min træners slankehold – det er kun 2. gang jeg kaster mig ud i sådan et projekt, men det er altid spændende, og jeg er sikker på det udvikler mig på nogle andre plan end jeg er vant til 🙂

streg1ENGLISH/ I got this beautiful lace dress from Sheinside. The quality is spotless! The weather in Denmark hasn’t really been varm enough for many days with bare legs – so I styled it with jeans, leather jacket and boots – a typical danish outfit 🙂 

bred2

4stor

3

2

1

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sommer konkurrence