Skjold x oxyderet

Daniel Wellington x rabatkode

IMG_8976 IMG_8983

streg

Sørme om jeg ikke var så heldig, at dette lækre MANDEUR dumpede ind i min postkasse igår – hell yeah! Jeg har længe drømt om en herreudgave, hvor skiven er lidt større, faktisk er dameurene 36 mm og herreudgaven er 40 mm. Jeg selv har et meget smalt håndled (ja, det er fedt at min krop har valgt at være smal lige der?!), så jeg frygtede at det ville glide rundt på håndledet, men niksen biksen, Karen Blixen – for der er flere huller i denne udgave, og det sidder faktisk mere til end mine andre DW ure gør 😀 GREAT SUCCES (ja, det skal siges med Borat accent).

Men nu til den del der kommer jer til gode – jeg får jo igen lov til at smide en rabatkode på 15 % i jeres retning, og den får i lige her CAMILLAJ – og den gælder indtil d. 15. august 😀 

stregENGLISH/ I just recieved this beautiful watch from Daniel Wellington. It’s the male model, and I love that the house is bigger than the lady edition. At least 4 mm. larger, which feels like a lot on my wrist. It’s the perfect watch.

DISCOUNTCODE: 15 % USE CAMILLAJ WHEN CHECKING OUT
WORKS UNTIL AUGUST 15th

3

2

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skjold x oxyderet