En ny hvid skjorte

Ja, jeg er sgu fra Randers

collage

streg

 Ja, jeg er fra Randers – og jeg er ikke det mindste flov over det. Jeg takker Anders Hemmingsen for at lade alle tro, at det er en nødvendighed at være 😉 Bevares der findes shox sko (jeg har endda selv ejet et pragt eksemplar i pink!) og mokai dåser der flyder, men det har jeg sgu også set i København..

Nej, vi har ikke en Louis Vuitton, Prada eller Zara lige om hjørnet, men til gengæld har vi ligesom alle andre byer et par tog der kan fragte os til en by som har. Derforuden har jeg faktisk også adgang til internet, som kan lede mig ind på Trendsales eller de andre online shoppesteder, som ofte kan være behjælpelig med et lækkert designer køb. Men ellers befinder jeg mig faktisk fint i byen, hvor man kan gå og cykle til det meste, hvor min mor og far og bedste forældre kan besøges efter 6 minutter i bil, og hvor jeg kan rende ind i min folkeskolelærer eller pædagog fra børnehaven. Byen, hvor jeg nyder at tage ind til midtbyen en lørdag, og støde på en masse kendte ansigter, byen hvor jeg ikke blot er et menneske der går i vejen. Randers er byen, hvor jeg fik min blå hue på, og fik den elevplads der siden hen gjorde mig til marketingkoordinator hos Nybolig – en arbejdsplads jeg stadig har kontakt med, og til tider stadig besøger. Det er noget af det jeg elsker ved Randers – her er jeg ikke anonym, her føler jeg mig sikker, tilpas og hjemme. Jeg nyder den ro der er i Randers (på trods af, alle de mokai dåser jeg jo burde falde over konstant), hvor jeg kan gå ned til vand og natur på 5 minutter, hvor jeg kan tage til Aarhus og København og føle jeg tager på ferie.

Jeg har slået pjalterne sammen med city chefen i Randers, og sammen vil vi forsøge at overbevise jer, hvor skøn en by Randers rent faktisk er – og I kan godt glæde jer, der kommer også en spændende konkurrence!

streg

hilsen-cj

followmini

9 kommentarer

 • Laina Espensen

  Hej Camilla

  Dejligt indlæg! Jeg kunne ikke være mere enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Hej Laina 🙂
   Dejligt at høre jeg ikke er den eneste med de tanker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Er sikker på at du er den helt rigtige til at repræsentere Randers Det er nemlig en skøn by

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja

   Der var altså smiley og alt mulig fint da jeg skrev .. Hehe Jeg skal nok bare blive ved med bare at læse og ikke kommentere.. Hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Haha, hvor er du sød, Kean!!
   Du skal endelig bare blive ved med at kommentere – det er da så hyggeligt, også uden smileys 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   TAK – det er dejligt at høre, K! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Boline

  enig ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Juhl

  Nemlig CJ er helt med der her – Randerspige helt ind i hjertet ❤️ Det projekt glæder jeg mig til at følge kram

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny hvid skjorte