Grey ebay tip

Swiss Lashes update

collage

Køb Swiss Lashes til 995 kroner HER 

streg

Nu har jeg testet Swiss Lashes i godt en måneds tid, og jeg er virkelig overrasket over, hvor stor effekt det har gjort.. Udover at jeg tydeligt synes man kan se længden på vipperne er blevet længere, så synes jeg også de er blevet mørkere. Jeg ville ønske jeg også havde taget billede med mascara før og nu, for der er forskellen helt enorm. Vipperne var afstumpede og ville slet ikke lave noget der mindede om en buge, hvor de nu er smukke, lange og lige som jeg ønsker dem med mascara 🙂 Jeg kan med god samvittighed sige, at jeg anbefaler denne øjenvippe serum, og specielt til alle jer der har haft kunstige øjenvipper på i en periode. Mine vipper er nu i samme stand, som de var før vipperne kom på!

stregENGLISHI have tested the Swiss lashed serum for about a month now – and there is a huge different. They have become a lot longer but also the color of the lashes are darker. I really can recommend this serum for everyone who is not satisfied with their lashed. 

hilsen-cj

followmini

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grey ebay tip