6 x asos shoe sale

TING DER GØR MIG IRRITABEL #6

snape

streg

⁄ ⁄ at min mor ringer dagen efter deres sølvbryllup, og fortæller at hun altså ikke synes de snørresko jeg havde på gjorde noget godt for mig, tak for info DAGEN EFTER, mor / my mom calls me the day after we spent a whole day together and tells me that she doesn’t think those shoes I wore did me any good. Thanks mom!

⁄ ⁄ at jeg lige ville tømme min taske for sand ud af vinduet – jeg glemte bare at jeg havde en læbestift og lipgloss i tasken. De ligger nu i tagrenden…. / i wanted to clean my bag and shook it out the window, I just forgot that I had a lipstick and a lipgloss in the bag. They are now both in the gutter…

⁄ ⁄ at det stadig er SÅ dyrt, at sende retur til Asos – lad det nu være gratis! / that returning to Asos is so damn expensive 

⁄ ⁄ at jeg havde et lidt for stort overtræk inden lønnen i dag, så min løn virker en anelse mindre i denne måned.. / I have spent a little to much money last month, so this months sallery feels a little small

⁄ ⁄ at folk tuder sådan over valgresultatet. Stik piben ind og stop #førvarjegdansker #nuerjegflygtning – for du er faktisk helt velkommen til at smutte til Sverige / people bitching about the danish election. Go cry on eachothers shoulders

⁄ ⁄ at jeg nu har fået endnu en skade på lille Ingeborg, som nu betyder at jeg skal betale 2 x 5.000 i selvrisiko. Og så er det igen ikke min egen skyld – ville da hellere selv have haft fornøjelsen! / another damage on my car – so this means to times 5.000 danish kroners – what a great day

⁄ ⁄ at jeg ikke kan holde sommerferie fra nu og til August. Det.vil.jeg.altså.gerne / that I am not allowed to vacay from now to september. I.really.want.to

⁄ ⁄ at der er premiere på Magik Mike når jeg er i København og laver andre ting / Magic Mike premiere is when i’m off to Copenhagen doing other stuff 

⁄ ⁄ at Zulu sender Beverly Hills liiiige så jeg ikke kan nå at se det.. / That Beverly Hills 90210 is sent just so I can’t get home to see it 

⁄ ⁄ at der er kage på kontoret når jeg ikke skal spise det. Må.have.hjemmebagt.jordbær.kage / Cake at the office when I shouldn’t be eating it. So hard to say no to homemade strawberry cake… 

streg

hilsen-cj

followmini

9 kommentarer

 • Hørt! Synes det er så ringe, at det er så dyrt til Asos. Jeg plejer altid at sælge det videre, da andet ikke kan betale sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt enig det med Asos! Det er skideirriterende :-))

  http://rikaedelgren.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh life’s tough 😛 Haha – elsker disse indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er jeg bare enig! Asos det kan i gøre bedre! Sverige I får snart nye danske skovtrolde – som pudsigt nok ikke var nogle af de 30% (sådan ca. da) der stemte DF direkte ind – det er jo altid de andre og ikke mindst deres skyld (velkommen i børnehaven)
  God fredag søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tingene sker dælme ALTID på zulu. Naturligvis, når man ikke har kanalen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha, er helt med på overtrækket. Havde købt flybilletter til Hong Kong og Kina før lønnen gik ind, og har stadig en masse hoteller osv. der skal betales 😛
  http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nr. 2 er mit værste mareridt! Jeg tømmer ofte min taske ud af vinduet og tænker hvor surt det ville være, hvis noget faldt ned i tagrenden.. Du må have fat i en tang, haha 😀 Og er enig med returnering til Asos og valgresultatet! Øv, at du ikke har ligeså meget sommerferie som du gerne vil have, men jeg håber nu, at den bliver dejlig for dig alligevel <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den med folk der tuder over valgresultatet – I hear ya!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 x asos shoe sale