20 % på NLY TREND

Om at flytte fra storbyen tilbage til provinsen…

7579172e40ba6b06d8c44f9ac22fb390

Ja, der bliver skrevet en masse om, hvordan det er at flytte fra den lillebitte provins, og til den store farlige storby.
Men, jeg flyttede fra lille Randers, til store farlige København, og sørme også tilbage til lille Randers igen.
Selvfølgelig savner jeg da ofte alle de lækre butikker, de mange forskellige spisesteder og at kunne udforske helt nye områder (bare rolig).

Det er så dejligt, at kunne smutte ned til centrum på 5 minutter. Der skal ikke enten cykles i 30 minutter, eller tages en propfyldt bus.
Apropos busser, dem savner jeg slet ikke. Som i slet ikke. Slet ikke en lørdag formiddag,  hvor alle åbenbart skal samme vej.
At kunne snakke dansk i alle butikker, uden at rende ind i en svensk eller norsk ekspedient når jeg handler i Tiger…
Men noget jeg ikke har savnet er Randrusiansk, det er altså ikke specielt yndefuldt – og det indrømmer jeg gerne, IKKE? 😉
Jeg behøves ikke at rende ind i turister der skal tage billeder af ALT de ser. Så fedt er det storkespringvand altså heller ikke.
Jeg bor igen utrolig tæt på min yndlings sandwich shop (sjovt nok hedder den Sandwich shoppen – kreativt, i know!)
At kunne bo i en lejlighed på 90 kvm. helt nede i centrum til 5.700 kr. inkl. ALT er fantastisk. Jeg savner ikke min 1-værelses i Nordvest til 4.000 kr.
Og at kunne købe en 99 kvm. nybygget lejlighed med tilhørende terasse på 55 kvm. til 1,5 i en alder af 25, er sgu heller ikke så ringe endda.
Ro, ro og atter ro. Jeg kan trække vejret helt ned i lungerne og jeg går ikke ind i folk, når jeg skal ned og handle eller på posthuset.
95 % af hele min familie bor i en radius af 20 km. Jeg kan besøge dem på 10 minutter, det savnede jeg helt enormt i København.
At kunne tage en weekend til København, hvor jeg hurtigt føler mig hjemme igen, men samtidigt føler at jeg er på miniferie, det er skønt, og det skal jeg i oktober. Det at bruge al min løn på Café Norden er ikke det største tab…. Selvom jeg savner deres Triple salat (rigtig meget!), så er 160 kroner altså for meget for en salat tre gange om ugen??

3

2

2 kommentarer

  • Fedt indlæg, du har fantastisk meget ret! Kunne lige forestille mig det hele 😀

    Og så vil jeg bare sige at jeg rigtigt godt kan lide din blog! Har fulgt med i noget tid nu 🙂
    carolinestadsbjerg.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejlige punkter 🙂 Og kan sagtens følge dig i den med ekspedienterne, der er bare intet værre end når man ikke lige er klar på et anden sprog end dansk, i den situation 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % på NLY TREND