10 film scener jeg med sikkerhed græder til + en spoiler

2 plakater og messing rammer

collage

Part of my life plakatBloom plakat
Messing rammer 

Jeg havde brug for lidt nyt til væggene, og gerne tilføjet lidt messing i kanterne. Det kunne Ilovemytype da lige fikse. Seriøst deres nye kollektion er jo alt for lækker. Jeg kunne købe det hele. Jeg overvejede også om denne skulle med hjem, men jeg tænkte at det også kunne blive FOR mange farver. Men havde den store plakat været i den vinrøde, så var den med i stedet for den grå 🙂 Jeg synes virkelig, at de komplimentere hinanden super godt, og specielt med de messing rammer dér. Lige nu står de på vores spisebord, men jeg har også forsøgt på vores skrivebord og hængende på væggen. Så jeg har nok ikke endeligt besluttet mig endnu – kender I ikke det? Det kan altså være svært.

Jeg kiggede også meget dybt på denne blomstrede skønhed, men jeg måtte erkende, at Jesper nok ikke ville blive super glad for at den pludselig hang på væggen… Så jeg er ovenud tilfreds med den mørkegrønne lækkerbisken, og den grå love poster. Rammerne har jeg slet ingen ord for, SÅ perfekte er de!!

stor

3

2

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 film scener jeg med sikkerhed græder til + en spoiler