10 ting til din efterårsferie

Pampering at Absolut Beauty

collage

collage2

Da jeg besøgte København i weekenden, var jeg blevet inviteret på besøg hos den lækre klinik Absolut Beauty på Frederiksberg. Jeg havde længe glædet mig til at skulle ind og forkæles, og mit ansigt trængte altså tydeligvis mere til lidt kærlighed, end jeg var klar over. Jeg har nemlig en rigtig fin hud, men når jeg får ansigts behandlinger, får jeg altid af vide, at den er ret tør. Selvom jeg hver morgen og aften smører hele skærmen ind i Origins creme. Jeg fik Du har fået Luksus Apple stammecelle behandling med EmerginC produkter.
Luksus Anti-Aging (er åbenbart nødvendigt når man har rundet de 25, hæhæ) Apple Stem Cell ansigtsbehandling, som varer hele 75 dejlige minutter. Det var virkelig en skøn og afslappende behandling, som foruden ansigts behandlingen også indeholdte håndmassage, nakkemassage og hovedbunds massage. Jeg var virkelig lavet af gummi bagefter, så afslappet var jeg. Der var virkelig føling og professionalisme bag hvert et strøg, og jeg følte mig i helt og aldeles i trygge hænder 🙂 Jeg kunne med et smil på læben og dejlig sund og blød hud tage ind til strøget og nyde solen på min ansigt.

Foruden den dejlige behandling, så fik jeg lidt lækre produkter med hjem. Først en Vitamin C serum, som stimulerer produkton af kolonginer og elastina fibre i huden,  forfiner hudtonen og giver glød til huden, og dernæst en lækker CC cream fra mærket Massada, som man bruger efter sin dagcreme, for at fugte og beskytte huden, og så skader det jo heller ikke, at emballagen er super smuk 😉 Produkterne er alle fri for syntetiske parfumer, farvestoffer, parabener og  mineralske olie, ingen animalske ingredienser eller dyreforsøg, hvilket er nogle vigtige punkter for mig, specielt at træerne som benyttes til, at lave papiret til emballagen kommer ikke fra truede regnskove. Absolut beauty’s produkter er alle super miljøvenlige, økologiske og bæredygtige uden parabener, etc.

Jeg tænker at jeg er nødt til at besøge dem igen, næste gang jeg skal til hovedstaden, og så tror jeg at deres chokolade massage kunne være ret spændende! Jeg har egentlig altid drømt om at blive svøbt ind i chokolade, det virker umiddelbart som en ret lækker omgang 😉 Så skulle du have lyst til en lækker behandling i København, så har Absolut Beauty min varmeste anbefaling.

I was invited to Copenhagen to try a delicous facial at Absolut Beauty located at Frederiksberg. It was such a nice treatment, and my face really needed som loving. I can really recommend Absolut Beauty for both having the sweetest employes and for the nice treatments. 

3

2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting til din efterårsferie