Grønne bukser med rabat + Daniel Wellington rabatkode

Ebay tip #229

DSC00126

DSC00132

DSC00133

Lightbox here 

Jeg viste den fine mini light box på instagram i løbet af sidste uge. Så nu må jeg vidst hellere få linket til bassen herinde. Den har størrelse som et A4 ark, hvilket passer rigtig godt på en kommode, vindueskarm eller skrivebord. Jeg er vild med den, og den er tændt al den tid vi er hjemme! Den skal bruge 6 x AA batterier, og jeg fandt nogle billige hos Føtex (deres eget mærke Budget har 4 stk. for 10 kroner!). Der følger 65 forskellige bogstaver og tal med, som man kan skifte som man lyster. Prisen er noget høj i forhold til, hvad jeg normalt tipper om, men den er til gengæld fra england, hvilket betyder hurtig levering (der gik seriøst to dage!) og ingen risiko for told – win win!

DSC00128

camillafacebook

Se flere ebay tips her

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønne bukser med rabat + Daniel Wellington rabatkode