Den sidste tid har jeg…. #6

Grønne bukser med rabat + Daniel Wellington rabatkode

1

7

2

8

3

9

ON STAGE pels (kan købes i Modecentret Randers)
VILA strik
H&M bukser  (30 % på dem lige nu)
PUMA sneaks (udsolgt)
BALENCIAGA taske
DANIEL WELLINGTON ur (husk rabatkode på 15 % camillajulie15)
PERNILLE CORYDON ring

Jeg havde taget en fridag i fredags, da jeg måtte erkende at mit hovede havde brug for lidt ro. En flytning, fuldtidsjob og bloggen var lige for meget for mig. Man skal lytte til sin krop, og det er noget jeg virkelig har lært. Hele weekenden har faktisk været med ingen planer overhovedet. Så fredag blev brugt på kaffe og hyggesnak med Julie, hvor vi også fik skudt disse billeder, og ellers lå jeg på sofaen og så Vild med dans finalen. Apropos den finale dér, så synes jeg ikke det var de rigtige vindere! Det virkede en anelse, som om at hun vandt fordi folk synes det var fantastisk, at hun overhovedet kunne danse… Men, Thomas Evers var ret cute da han græd som en lille pige. Hvad synes I? 

6

camillafacebook

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste tid har jeg…. #6