Nu med baylage hår

Julehygge hos Kähler Villa Dining

1

unnamed

2

unnamed-1

3

Køb din billet til Julehygge hos Kähler Villa Dining her

Nogle events er simpelthen så hyggelige, at I ikke skal snydes for lidt billeder. Juleeventet med Kähler var et af den slags event. For en lille juleelsker som jeg selv, var det den helt perfekte måde at bruge sin søndag på. De havde budt på middag hos Kähler Villa dining, som jo er noget af det lækreste mad jeg længe har fået. Der var blandt andet and på menuen, jeg siger det bare 😉 Nogle events får man taget flere billeder til end andre, og dette event var faktisk så hyggeligt, at kameraet ofte var i tasken, for så kunne jeg være helt til stede, hvilket var virkelig rart. Men lidt billeder skulle i selvfølgelig ikke snydes for 😉 Dekorationen er iøvrigt lavet på dette skønne fad, og jeg overvejer at købe fire af disse lysestager, og lave det til en advents dekoration – kunne det ikke være vildt fint? Lige nu står dekorationen fremme i vores fine nye køkken, og jeg synes bare den spreder julestemning ud over hele lejligheden,

Inden eventet sluttede diskede de op med hjemmelavede berlinere, gløgg og kaffe – det var en afslutning jeg ikke kunne klage over, og måske jeg spiste lidt for mange berlinere (der røg 4!)… eventet kunne være super hyggeligt at tage til, hvis man er en veninde gruppe, eller hvis man hiver sin mor og bedstemødre med under armen.

4

camillafacebook

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med baylage hår