6 rare ting

Lidt fransk kærlighed på neglene

negle collage

Nails by Anja på facebook her 

I har læst om min kærlighed til negle, og Anjas egenskaber som negledame her, her, her  og her, og her kommer endnu et indlæg i rækken. Anja har nemlig lavet de fineste negle med franske tipper. Og hvilken timing med de franske tipper, nu hvor vi alle sender vores dybeste medfølelse og tanker til Paris og hele Frankrig. Så uden at have ændret mit profilbillede i de franske farver, sender jeg alligevel lidt omsorg mod det franske, i en en krise tid som virkelig rammer mig dybt.

Jeg elsker længden de har, og jeg kan faktisk aller bedst lidt neglene efter en uges tid, for der synes jeg de er faldet til, og faktisk bare er aller smukkest. Jeg tror de fleste er mest vilde med deres negle, når de LIGE har fået dem lavet, men ikke mig 🙂 Så endnu engang tak til Anja for at være perfektionist og genial til sit job – de har ikke fået en eneste skramme efter en weekend fyldt med tunge flyttekasser!

4bred

camillafacebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 rare ting