13.12.15

Ugens julegave tip: parfume

1

2

3

4

valentino

I min række af julegave tips, kommer her et rigtig lækkert et af slagsen. Parfume er altid en sikker vinder, når det kommer til julegaver. Ja, det er det jo sådan set bare generelt. En parfume er en duft der kendetegner dig, og det skal altså være en der sparker røv. Det kan jeg skrive under på, at denne duft fra Valentino gør – og se lige, hvor smuk den er? Det kan noglegange være nok.. Men denne duft er piget, sød og skøn. For mig er det vigtigt at have både søde, feminine og mere rå dufte – denne er på listen over søde dufte. Jeg selv har efterhånden mange lækre parfumer, og jeg nyder at have dem stående fremme. En parfume er en personlig gave, og det er en gave der er et hit hos de fleste. Så hermed er tippet givet videre 🙂 Psst. Den fås også til mænd lige her, og den faktisk næsten er endnu smukkere i herre udgaven.

Om duften: Valentino Donna er en elegant og tidsløs klassisk duft til den stilsikre kvinde. Rose essens smelter sammen med bergamotte og iris som giver duften karakter af klassisk tidsløs elegance, en ægte Donna.

5

kanaler

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13.12.15