Hvad lys betyder for mig ...

4 af mine dårlige vaner

tumblr_n9m2scAxoP1rv38tdo1_400

1. Jeg børster ikke tænder hver aften. Ja, denne vil nok chokere de fleste, men det er altså sandheden. Jeg kan godt gå i seng og så ikke magte at rejse mig for at børste bisserne. Det skal så siges, at jeg aldrig har haft et hul, sådan nogensinde #pudserglorien. Man kan fx også børste tænder for meget, og ødelægge emajlen, jeg siger det bare 😉
2. Jeg glemmer næsten altid at slukke lyset i vores walk in. Det er en dårlig vane der er startet i den nye lejlighed. Jeg ved ikke om det er fordi jeg drages imod rummet, og derfor aldrig føler for at slukke for lyset.. Jesper siger det hele tiden.
3. jeg spiser slik fra skabet i smug, hvis vi har slik. Ja, jeg spiser vores slik i smug (vi har heldigvis ikke slik særlig tit). Pludselig mangler der lige en flødebolle, og så lige lidt chips og sådan fortsætter det lige indtil der ikke er mere. Og så kan jeg seriøst godt finde på, at tage den tomme pose med i tasken, og smide den ud på job. Så opdager Jesper det jo ikke 😉 Ikke før nu i hvert fald…
4. jeg skifter ikke linser hver dag. Det her er en af mine værste laster. Jeg SKAL skifte de forbandede linser hver dag, men jeg magter det simpelthen ikke. De er så tørre som sand fra Sahara dagen efter, og der går ca. et kvarter før jeg kan se noget om morgenen..

kanaler

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad lys betyder for mig ...