Min uge #uge4

Hvad lys betyder for mig …

1

Jeg er typen der sover med lyset tændt (altså hvis jeg er alene, for Jesper giver mig en lammer indtil jeg slukker det). Frås? Ja. Nødvendigt for mig? Ja. Jeg fungerer bare bedst med tændt lys, og bedst når det er tændt i hele lejligheden. Foruden at være en nødvendighed, fungerer lys og lamper også som hygge for mig. Dekorative lamper, som skaber liv i et hjem, er alfa og omega for at jeg kan føle mig hjemme. Et lyst rum gør mig bare glad og godt tilpas. Lys behøver heller ikke udelukkende at komme fra lamper, det må hjertens gerne komme fra stearinlys – bare der kommer lys. Stating the obvious, så er jeg som blogger også relativt afhængig af lys – det er dog mest i form af dagslys. Billeder bliver bare altid 80 % bedre, når lyset er det helt rette. Jeg sætter ret stor pris på vores gulv-til-loft-vinduer 🙂 Men ikke nok med at lamper er dekorative, så kan jeg ret godt lide en flot lampe i baggrunden, af mine billeder – det giver altså lige lidt ekstra.

Jeg er gået ind i kampen om at finde en lampe til loftet inde i soveværelset, og her har jeg indtil nu forelsket mig i denne lampe. Og denne her er bare smuk, så jeg ved faktisk ikke lige helt, om jeg er ved at fortryde dem vi allerede har købt fra IKEA til over spisebordet… Lampen er udsolgt lige nu, så jeg har lidt tid til at tænke mig om 😉 Men jeg synes den har den helt rette mængde rå look til en overkommelig pris.

1

kanaler

3 kommentarer

 • Der er vi godt nok modsætninger, kan slet ikke lys tændt når jeg skal sove 😉

  http://www.bysterup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal godt nok også have det så mørkt, som muligt når jeg skal sove. MEN ellers så forstår jeg dig – er jeg helt alene er lyset tændt i hele lejligheden hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Vi er STIKT modsat! Efter jeg flyttede hjemmefra og fik min første elregning, har jeg kun lyset tændt, hvis det er absolut nødvendigt. Altså: Lyset i entreen om morgenen eller natten, hvis jeg skal på wc og når jeg skal finde tøj frem osv. Resten af tiden klarer jeg mig med lyset fra tv skærmen, fra computerskærmen og så er jeg ret begejstret for stearinlys 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge #uge4