TING DER GØR MIG IRRITABEL #11

Mine favoritter – nye Kähler kollektioner

fugato-creamy-white-1

hammershoei-bonbonniere-and-mug-white-1b

hammershoei-cutlery-1

hammershoei-jug-antracite-1a

hammershoei-kitchen-1a

Endelig er de nye kollektioner fra Kähler landet, og jeg er ellevild. De har virkelig overgået sig selv. Hammershøi serien har vokset sig endnu større, og der kan snart erhverves små fine salt- og peberbøsser, bonbonniere, bestik, kaffekrus med hank og en flot kande til vand. Jeg elsker vores messing bestik fra Magasin, men jeg sidder da og overvejer det nye Hammershøi bestik ret voldsomt – det er jo så fint. De nye Omaggio vaser er det mest feminine jeg længe har set, med de fineste perlemorsstriber, og en højtaler er også tilføjet listen. Den havde jeg ikke lige set komme, men den er så smuk! Har I nye favoritter? 

omaggio-pearl-2

omaggio-pearl-h80-2a

ombria-3

kanaler

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING DER GØR MIG IRRITABEL #11