The Square Hotel Copenhagen

DSC01764

DSC01765

DSC01755

DSC01769

DSC01772

The Square Copenhagen*

Da Julie og jeg i weekenden skulle til Bloggers Delights 5 års fødselsdag, besluttede vi os for at finde et hotel at overnatte på. Det skulle være et hotel der ligger centralt, hvilket man må sige The Square gør – lige midt på Rådhuspladsen. Det var virkelig en fornøjelse at vi kunne gå, hvorend vi ville (ja, jeg gik endda hjem fra Zen om natten). Vi ankom fredag ved 14-tiden, og kunne komme ind på vores værelse med det samme, selvom der egentlig først var check-in kl. 15. Da vi åbnede døren til værelset kunne vi med glæde i øjnene se den smukke flaske champagne der stod og ventede på vores værelse – det var sådan en fin overraskelse fra hotellet 🙂 (har nævnt hvor meget jeg elsker overraskelser!). Den glædede vi os til at skulle skåle i lørdag, inden fødselsdagen. Vi fik hurtigt styr på vores bagage og smuttede så ud i de Københavnske gader/Strøget. Vi skulle nå forbi både Noise PR og Impression PR, inden vi skulle besøge Signe Heindorf til Tanning.
Jeg var meget positivt overrasket over både location, men ikke mindst hotellets smukke udseende. Det er godt indrettet og virkelig velholdt. Vores værelse havde udsigt ud til Rådhuspladsen, og selvom metrobyggeriet ikke ligefrem pynter på landskabet, så er der noget helt særligt over, at kunne vågne og stå og kigge på Rådhuset 🙂

Noget jeg altid glæder mig til når jeg er på hotel, er selvfølgelig morgenmaden. Standarden er altid bedst i Danmark (hvis du spørger mig), og morgenmaden hos The Square skuffede så absolut heller ikke… Der var både rundere (ja ja, jeg er jo jyde), frugt, diverse morgenmads produkter, croissanter, snegle, fastelavnsboller, franskbrød (sådan virkelig lækkert brød – kan aldrig få for meget brød…). Og har man sit vand i en beholder med citrus i bunden, så er jeg solgt til stanglakrids. Julie og jeg sad længe og hyggede med morgenmaden, og det var en fornøjelse med så mange mennesker, som skabte en rigtig dejlig og turistet stemning, som jeg godt kan lide når man er på hotel.

Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til The Square, hvis man skal en tur til København – der var sødt og meget hjælpsomt personale, som altid var smilende – og beliggenheden er simpelthen guld værd! 

DSC01736

DSC01737

DSC01741

DSC01744

DSC01739

kanaler

* Vi har fået overnatninger i gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *