Et vægttab, en proces og et par operationer - del 3

Lidt snak om ‘Den originale Madonna behandling’, diamantslibning og afslapning

DSC02396

DSC02401

DSC02405

DSC02407

DSC02478

DSC02397

DSC02477

DSC02398

Jeg har de sidste par uger været i gang med et nyt projekt, et nyt projekt for min hud. Jeg havde tidligere hørt om den originale Madonna behandling fra  Intraceuticals® Oxygenbehandling – den originale Madonna behandling, som både Madonna og mange andre Hollywood stjerner sværger til. Behandlingen er helt naturlig og egentlig kun lavet på ilt. Da jeg fandt ud af, at min nye og dygtige kosmetolog Susanne forhandlede og udførte behandlingen lige her i Randers, skulle det selvfølgelig prøves. Priserne lister jeg op for neden, til de nysgerrige og interesserede. Pakken jeg er startet op på, er hvor der er 6 behandlinger (1 gang om ugen), hvor hjemmebehandlingen består af en cleansing gel, eye gel, ansigstcreme og hydration gel. Alle produkter nogle jeg har nydt at bruge både morgen og aften, hvilket også har en stor betydning – Susanne kan nemlig se, at min hud allerede er ved at være mere mættet med fugt. Egentlig er jeg ret glad for min hud, jeg har aldrig døjet med voldsomme urenheder eller bumser, og jeg har intet problem med at gå uden make-up til daglig (hvilket jeg faktisk ikke gør i hverdagene, sådan overhovedet). Netop derfor er det ret vigtigt at min hud forbliver sund at se på, og det ved jeg man skal kæmpe lidt for, specielt når man rammer de 25 (suk!).

“Behandlingen lover, at efter 6 uger med behandlinger hver uge, at huden vil virke glattere, fine linjer og rynker vil synligt og mærkbart være reduceret. Din hud vil gløde med fornyet friskhed, og være synligt opstrammet.”

Vi starter hver behandling med en omgang diamantslibning (bare navnet er lækkert og eksklusivt, og det er næsten nok, haha). Det fungere sådan at man får en ansigtsbehandling, hvor det øverste lag hud, de døde hudceller, nænsomt (og det er virkelig nænsomt, det føles bare som lidt nus) slibes af med ægte diamanter og samtidig suges af med et undertryk der stimulerer blodcirkulationen og giver lymfe drænage. Dette dræner affaldsstofferne væk fra din hud, hvilket resulterer i en forynget hud med en flot struktur og ensartet glød.

Diamantsliberen er god mod:

– Grå og livløs hud / rygerhud
– Solskadet hud
– Hyperpigmenteringer
– Akne, ar og store porer
– Indgroet hår mm.

Selve Rejuvenate behandlingen foregår således, at en maskine puster kølig ilt ud igennem et håndtag, der indeholder specielle livgivende intraceuticals serum. Ved hjælp af iltovertrykket tilføres aldersbekæmpende ingredienser til de dybereliggende lag i huden, samtidig med at luften køler og beroliger huden. Infusionen føles behagelig og beroligende, og i materialet står endda at mange falder i søvn, hvilket jeg indtil videre har gjort begge gange. Det er simpelthen sådan en skøn fornemmelse, og når jeg vågner efter behandlingen vågner jeg altså til en ny og frisk hud. Der er mere liv og glød i huden, og det er virkelig sandt. Susanne er så sød og behagelig, og hun kan godt mærke at dette er mit frirum fra en lidt stresset hverdag. Jeg glæder mig altid til torsdag, som er min ny-udnævnte-spa-dag, hvor jeg kan se frem til at min hud får nyt liv, og får mindsket nogle af de “fine” linjer jeg har fået bygget på min hud de seneste par år. Nu har jeg taget nogle start billeder, hvor I kan se linjerne jeg omtaler (og ja, det føltes super naturligt at stå og smile uden grund…), og hver uge vil jeg tage billede, for at kunne lave et indlæg efter alle behandlingerne er færdige, så I, og jeg selv kan se det endelige resultat. Foruden at få huden til at se lidt yngre ud, er det virkelig også vigtigt for mig, at den ser frisk og sund ud, hvilket jeg føler den gør hver gang efter behandlingerne – den stråler sgu faktisk. Jeg glæder mig rigtig meget til at se det endelige resultat om en måneds tid, og jeg glæder mig til at dele det med jer.

Foruden denne behandling til ansigtet, har jeg også prøvet en læbe maske og en øjen maske, som jeg også nok skal få vist jer. Alt sammen en masse fugt der bliver tilført både læber og under øjnene, som jo virkelig er udsat for de fine linjer (ja, jeg forstår stadig ikke, hvorfor de bliver kaldt fine, når de i min verden er u-fine). Men indtil videre er dette start-skuddet til projekt-sund-og-lækker-hud, og en meget stor anbefaling af både behandlingen, klinikken og søde Susanne hos Hudplejeklinikken Judy Højbo’s eftfl.

DSC02476

Skærmbillede 2016-02-21 kl. 19.16.28

DSC02409

DSC02323

kanaler

Jeg har fået behandlingerne i gave

1 kommentar

 • The futuristic beat ‘em up was set to be a brand new IP for Nintendo, and one that the company
  would seemingly get behind and push forward along with
  its other popular franchises such as Mario, Zelda, and Metroid.

  Kids whom are unable to sit and concentrate for 15 minutes in school, will spend an entire afternoon alone
  in their room focused on a video game. As fun as playing Final Fight
  1 by myself was, what made Final Fight stand
  out to me was the 2-player Co-Op mode in which I could include my brother in the action.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et vægttab, en proces og et par operationer - del 3